Mişcarea penticostală – Carismatism – Erezii apărute în Biserică în perioada de dinaintea Răpirii: un reper biblic pentru orientare

Acest site de internet a fost iniţiat de un grup de creştini biblici cu scopul de a-i ajuta pe acei credincioşi care caută învăţătură biblică sănătoasă în prezenţa a tot felul de curente şi mişcări despre care nu ştiu ce să creadă. Aici vor primi explicaţii biblice privind unele fenomene neliniştitoare şi bulversante din creştinătatea actuală, mai ales în privinţa învăţăturilor şi practicilor Mişcării Penticostale şi Carismatice.

Articolele publicate aparţin lui Rudolf Ebertshäuser, un învăţător biblic german, care a activat mai demult timp de câţiva ani în Mişcarea Penticostală şi Carismatică şi care a redactat în limba germană numeroase scrieri fondate biblic privind această mişcare şi alte teme. Scrierile şi conferinţele sale în limba germană sunt publicate pe website-ul das-wort-der-wahrheit.de.

În cursul timpului, câteva materiale au fost traduse şi în alte limbi. Ele sunt menite să fie puse la dispoziţia creştinilor de pe mapamond prin acest site multilingv uşor accesibil. Dacă căutaţi o anumită limbă, faceţi click pe simbolul corespunzător, şi veţi avea acces la materialele publicate în această limbă. Dacă sunteţi gata şi în stare să traduceţi bine alte scrieri din germană în alte limbi, adresaţi-vă lui Rudolf Ebertshäuser (adresa lui poate fi găsită pe acsest sit la rubrica Impressum).

Toate materialele prezente în acest site pot fi multiplicate şi răspândite gratuit, cu condiţia ca să fie redate complet şi fidel originalului, iar numele şi sursa (link-ul) să fie scrise corect. Această permisiune este valabilă numai dacă materialele sunt distribuite gratuit sau la un preţ mic. Orice venituri comerciale sunt posibile doar după încheierea unui contract cu autorul.

RSS-Link