Pünkösdi mozgalom – karizmatika – a Gyülekezet megtévesztése az utolsó időkben: segítség az eligazodáshoz a Biblia alapján

Az itt közölt írások bibliahű keresztyének összeállítása, hogy segítse a hívőket napjaink zavaros lelki-szellemi áramlatait felismerni és az idevonatkozó egészséges bibliai tanítást megismerni. Kiadványainkból felvilágosítást kapnak napjaink néhány zavaros és nyugtalanító jelenségéről, kiemelten a pünkösdi és a karizmatikus mozgalom tanítását és gyakorlatát illetően.

Az itt közreadott írások Rudolf Ebertshauser előadásaiból állították össze. A német szerző mint a Biblia tanítója – korábban maga is néhány éven át a pünkösdi-karizmatikus mozgalom aktivistája volt –, német nyelven számos biblikusan megalapozott írást jelentetett meg az említett mozgalommal kapcsolatban. Német írásai és előadásai az internetben ezen az oldalon találhatók: das-wort-der-wahrheit.de

Időközben írásait más nyelvre is lefordították. Ezekhez a többnyelvű internetoldalunkon sok keresztyén hozzáférhet a világ minden táján. Amennyiben valaki egy bizonyos nyelvet keres, kattintson a megfelelő szimbolumra, s akkor hozzájut az a keresett nyelven megjelentetett kiadványokhoz.

Amennyiben a kedves Olvasónak módjában állna német nyelvből valamilyen más nyelvre ezeket az írásokat jól és megbízhatóan lefordítani, forduljon közvetlen a szerzőhöz: Rudolf Ebertshauser (címe az impresszumban megtalálható). Az internetnek a szerzőnek itt közreadott szövegeit szabadon és költségmentesen bárki kimásolhatja, továbbadás céljából sokszorosíthatja, feltéve, hogy azok tartalmát teljes egészében és megbízható módon tolmácsolja, valamint pontosan közli a szerző nevét és a forrást (link).

Ez az engedély csak akkor érvényes, ha az itt közölt írásokat ingyen, vagy csak a sokszorosítás önköltségi árán adja tovább. Mindennemű kereskedelmi felhasználásuk csakis a szerzővel való előzetes szerződéskötés után lehetséges.

RSS-Link